Varför ska tjejer vara så himla sockersöta?

Förr var ideal kvinnan blyg, försiktig och gjorde som mannen ville. Lagade mat, städade och gjorde allt som förväntades av dem att dem skulle göra. Idag kan kvinnan göra lite mera som dem vill, vi kan klara oss själva, vi kan klara oss själva och får bilda oss en egen karriär. Men finns fortfarande bilden av speciellt flickor kvar att dem ska vara sockersöta, men pigga ögon, fräsch hy och dem modernaste kläderna. Flickorna på omslagen är otroligt söta. Och vi flesta "vanliga" människor vill uppnå deras skönhet, men när ska vi förstå att det inte är möjligt? Flickorna på omslaget är sminkade och retuscherade, dem är så klart skönheter men inte alls i den utsträckning som vi vill tro.
Jag bor i en mindre by och där är det väldigt svårt att sticka ut eftersom alla ska vara likadana, så därför får man liksom inte en personlig stil.. Men nu när man börjat gymnasiet så är det en sådan lättnad, men får vara sig själv ända ut i fingerspetsarna, man klä sig som man vill utan att någon kollar snett eftersom det är som alla kommer ut ur sina skal. Man kan gå osminkad och naturell med sina koftor utan att någon ens höjer ett ögonbryn. Flickor behöver inte vara perfekta, sminkade och som alla andra vill att dem ska vara, för det viktiga är att du är dig själv, och skönheten ligger inte i ditt smink utan i den du är.  Din personlighet är den som gör dig vacker! <3
Jag menar däremot inte heller att man inte ska sminka sig, eftersom om man vill det och det är klart att jag själv gör det så ska man göra det. Men jag menar att man inte ska känna sig pressad att vara någon man inte är. Det är fel. Om du inte trivs med dig själv hur ska då andra trivas med dig?
Var dig själv tjejen, det vinner du mest på i slutändan, kanske inte nu, kanske inte imorgon men efter ett tag så blir det bra!


// Hazze The Girl!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0